Om Dansk LandbrugsMiljø

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

FAGLIGT DRIVE -en vaskeægte nørd

Dansk LandbrugsMiljø drives af glade kunder

Med solid faglighed og masser af erfaring, tilbydes professionel og uvildig miljørådgivning til landmænd over hele landet.

Her er ingen politisk dagsorden, og brændstoffet til miljørådgiverens motor er den faglige stolthed og glæden ved at finde den optimale løsning for lige netop din bedrift.

Her kan du altid få en uforpligtende snak om dine muligheder, og dagen bliver endnu bedre, hvis jeg får lov at være problemknuser eller hjælpe dig et skridt videre mod at gøre din fremtidsdrøm til virkelighed.

Danmark som arbejdsplads

At drive landbrug i dag er en udfordrende blanding af logistik, regler og tidsfrister. Miljølovgivning er en omfattende størrelse, og det er mit speciale at hjælpe dig til de bedst tænkelige løsninger indefor rammerne.

Jeg har base i det skønne Thy, hvor jeg sammen med min familie bor på en lille ejendom tæt på skov og strand.

Størstedelen af mit arbejde kan laves elektronisk, og det er derfor ikke et problem, hvis din bedrift ligger i den anden ende af landet.

Erfaring fra begge sider af skrivebordet

Jeg har mere end 14 års erfaring med miljøregler og husdyrlovgivning. Fra 2008 til 2016 arbejdede jeg som kommunal sagsbehandler indenfor området. I 2016 blev jeg ansat som chefkonsulent i miljøafdelingen i det daværende Landbo Limfjord i Skive. Med Dansk LandbrugsMiljø, som er etableret i januar 2022, lagde jeg chefrollen på hylden, og mit fokus er nu udelukkende rådgivning og sparring til landbruget.

Den kombinerede faglige baggrund har givet mig stor viden om sagsbehandlingsprocessen fra begge sider af skrivebordet og derigennem et solidt fundament til at rådgive dig fra idé til færdig miljøansøgning.

Jeg ved hvad der skal til for at få en ansøgng nemt og smidigt gennem systemet, så du står tilbage med den bedst mulige miljøgodkendelse.

“Jeg er opvokset med det danske landbrug som en selvfølgelig del af mit hverdagsbillede…og sådan skal det gerne fortsætte”.

Nina Ottesen
Chefkonsulent og indehaver

Erfaring

Danner rammen for den dygtige miljørådgiver.
Fra januar 2022: Indehaver og miljørådgiver, Dansk LandbrugsMiljø Fagligt drive, erfaring og viden.

2016-2021: Chefkonsulent i Miljøafdelingen, Fjordland (tidligere Landbo Lomfjord)
Miljørådgivning, sparring, ansøgning om miljøgodkendelser, miljøledelse, personaleansvar, udvikling, markedsføring

2013-2016: Miljømedarbejder, Thisted Kommune – miljømyndighed, miljøgodkendelser, miljøtilsyn

2013-2016: Miljømedarbejder, Morsø Kommune – miljømyndighed, miljøgodkendelser, miljøtilsyn

2008-2013: Miljømedarbejder, Rebild Kommune – miljømyndighed, miljøgodkendelser, miljøtilsyn

Uddanelse

Er fundamentet, der understøtter erfaring, nysgerrighed og interesse hos den dygtige miljørådgiver:
2022 – Digital markedsføring, IBA Erhvervsakademi Kolding

2018 – OML Multi, 6.2., Aarhus Universitet

2015 – Grundlæggende miljøledelse, DNV – Business Assurance

2008 – Cand.scient i biologi fra Københavns Universitet

2000 – HHX Student fra Nordvestjysk Handelsgymnasium

Rådgiveransvar

Det professionelle valg for en professionel rådgiver Dansk LandbrugsMiljø har tegnet en professionel rådgiveransvarsforsikring hos If. Hermed sikres det, at både vi og vores kunder er dækket mod økonomiske tab, hvis der – mod forventning – sker fejl i forbindelse med rådgivningen.
Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 61 76 96 69 eller send en mail til nina@dansklandbrugsmiljo.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.